bicyclatte

Det helt store smil i Mejlgade

Du behøver ikke skyhøje budgetter for at aktivere dit brand, og det glæder mig hver gang, jeg i bybilledet falder over kreative små-events og happenings.

Jeg bor i hjertet af Aarhus inde midt i det urbane Latinerkvarter, hvor cyklisterne hersker. Mejlgade er Danmarks første cykelgade med mere end 10.000 daglige cykler og nogle med overraskende høj fart. Naturligt er der også en håndfuld cykel-relaterede forretninger i Mejlgade – den velkendte cykelforretning, hvor du kan købe din nye cykel eller alt i udstyr hertil, cykelværkstedet som reparerer, og så nogle af de nye start ups med cykler på abonnement eller den helt perfekte indstilling af din racercykel.

Det var hos en af de nye cykelforretninger, jeg forleden oplevede dem aktivere deres brand. I butikken, som også indeholder et café-hjørne (så du føler dig hjemme), var der opstillet bløde sofaer, hvori der sad passionerede kunder og fulgte med i dagens etape af Tour de France, som blev vist på forretningens store tv-skærm.

Døren stod åben, og fra gaden kunne jeg følge med i alt, og den gode stemning fik tag i mig og andre forbipasserende.

Jeg fik det helt store smil på, for det var jo den mest naturlige aktivering i hele verden.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)