Kent Kordt Röder

Jeg er født den 23. november 1967

”Skal der ikke stå noget i avisen om din fødselsdag”, er jeg blevet spurgt, og det gjorde mig faktisk lidt urolig. Ikke fordi jeg er nervøs over alderen (det er jo bare et tal), men mere over at avisen stadig tænkes ind i en tid, hvor alle ved alt, hvad vi synes, de skal vide om os, samtidig med det sker takket være diverse medier.

Hvad skriver man og hvorfor?

Jeg har researchet lidt om, hvad det er, der skrives i ”aviserne”, når folk fylder rundt. Det skræmmer mig også lidt, fordi her hænger vi i den grad fast i fortiden, og hvis ikke man er typen, der skræmmes af alderen, så bliver man det over at læse den nekrolog-agtige opsamling på livet, som udfolder sig i den type opslag. I de fleste aviser står fødselarerne også side om side med de døde, og det er næppe dér, man helst læser om sig selv.

Nå, hvad vil jeg så skrive i forbindelse med min fødselsdag, nu hvor jeg helt selv kan bestemme?

I hvert fald ikke en opremsning som om jeg er i mål – det er jeg langt fra – og de, der vil se, hvad jeg jobmæssigt har lavet, er altid velkomne til at kaste et blik på mit cv.

Nej, så vil jeg hellere fortælle noget, som mine børn og andre unge kan tænke over i deres kommende arbejdsliv. Det kunne f.eks. være, at jeg ikke tror på at DRØMMEJOBBET er noget, man søger, men derimod noget man i specielle tilfælde kan se tilbage på og sige, ”det var mit drømmejob”.

Jeg har været så privilegeret altid at arbejde med noget, jeg brænder for – om det har været radio, ledelse af medarbejdere, afvikling af koncerter og events eller andet – og jeg tror kun, jeg været træt af at gå på arbejde tre dage i mit liv – det kan jeg godt have optur over, og hvis jeg skal give råd, så må det være at følge sin mavefornemmelse.

Jeg fylder 50 – fuck det, det er stadig bare et tal, og jeg har en milliard ting, jeg skal opleve, og mon ikke iPhone version XL (romertal 40) og selvsnørende Nike’s når at blive hverdag, før jeg skal være irriterende pensionist i bybussen.

Fødselsdagen fejres med nærmeste familie – vi skal have brånner (brunsviger).

 

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)