Når du fucker med naboen
– en eventmand deler viden

De sidste krampetrækninger af Aarhus Festuge var sammen med regnvandet på vej i kloaken og de involverede parter formentlig på vej til at gøre status.

Status på alle parametre – en god, en dårlig, en smal, en bred, en glæde, en irritation.

Og sidstnævnte – irritation – vil jeg som eventmand gerne brede ud, så det ikke kun handler om festugen men en mere generel betragtning.

Når jeg nævner det i forbindelse med Aarhus Festuge, er det fordi, det er seneste lysende klare eksempel på ovenstående.

I en by må man påregne en vis støj og uro, og i en festuge må man tage den ekstra tolerante mine på, men reglerne er de samme som i enhver anden event-sammenhæng, og især når man vælger at lave performance art for fuld drøn søndag morgen klokken 6-8.

Når jeg rådgiver virksomheder i forhold til events, så er et af punkterne, vi forholder os til, om vores event er til gene? Er vi en belastning i området, hvor vi afholder vores event, ”fucker vi med naboen”, så at sige?

Når vi forholder os til det, er det selvfølgelig fordi, vi forsøger at værne om virksomhedens image – det siger sig selv. Og hvis vi ikke kan undgå at ”fucke med naboen”, så forsøger vi at tage dem med på rejsen – vi informerer – vi kommunikerer.

 

 

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)