Personligt

Velkommen til det uddybende og personlige OM! 

Et OM, som kommer ud i verdensrummet, berører potensen, og hvis du læser til ende, giver dig et kig bag mine øjne.

Uanset hvilken form for nysgerrighed, der har bragt dig her, så vid at du er velkommen.

Mennesker er vigtige for mig, fordi i spændingsfeltet mellem mennesker opstår der noget magisk, noget der kan være svært at sætte ord på. Sommetider beskriver vi det som ”mellem linjerne”, andre gange kalder vi det ”kultur”, ”kemi” eller ”kreativitet”. Jeg tror, du ved, hvad jeg mener – du kender helt sikkert nogen, som du selv klikker godt med og får gode idéer og positiv energi af.

Mit navn er Kent*, og alene på den baggrund kan du regne ud, at jeg er født i en kommunikationsmæssig analog tidsalder. Det fantastiske ved det er, at ALT det fede, som vi i dag tager for givet, er opfundet i min tid (mobilen, internettet, gaming, wifi, SoMe, rumstationen, GPS og Viagra) og jeg er superbruger af næsten det det hele.

Jeg er en af den slags, der påstår, at jeg aldrig bliver gammel – jeg bliver ældre. 

Men hvad er forskellen, siger du? Jeg er teknologiparat og vild med alt, der gør livet lettere og sjovere, og det er ofte et meget godt parameter. Når du lukker af for nyt og fortæller den samme joke til familiefesterne igen og igen – så er du gammel.

Arbejdsmæssigt har jeg valgt at lave det, jeg er passioneret omkring, og sjovt nok inkluderer det mennesker, historier og marketings uendelige muligheder for at lege.

Jeg har leget med:

Kommunikation・ord・branding・ radio・tv・journalistik・ledelse・rådgivning・projektstyring・produktlancering, årsmøder・konferencer・messer・aktivering af brands・idéer・udsmykning・byrum・detailhandel・kokke・gourmet・museer・havnearealer・motionsløb・og fester til lands, til vands og i luften・film・ street food・koncerter・talks・garager og Lego.

– og jeg leger videre med et bæredygtigt mindset.

Hvis du er kommet hertil, kan du skrive vedholdende på din kompetenceliste, men du skal ikke smutte uden at vide, at du stadig er velkommen – velkommen til at ringe 21244344 eller connecte hvis jeg kan hjælpe dig videre.

*Kun én (1) person har de seneste 10 år fået navnet Kent iflg. Danmarks Statistik   

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.