Personligt

Jeg tror på mennesker.

Mine år som leder har vist mig, at mennesker er nøglen til succes.

Jeg tror på dem, bakker dem op det bedste jeg kan og behandler dem respektfuldt.

Resultatet har altid været positivt
– positivt for mig, mine kollegaer, vores kunder og virksomheden.

I bund og grund er det såre simpelt!

– Kent Kordt Röder –

Ledelse valgte mig, før jeg valgte ledelse.

Det viser sig i det daglige ved, at jeg værdsætter mit team og coacher dem mod vores fælles mål. Det har vist sig positivt tidligere, og dybt i mit dna er det dét, jeg tror på, for jeg skal jo vælges som deres leder hver eneste dag.

Jeg trives i en omskiftelig verden med udfordringer, som får fællesskabet til at rykke tættere sammen – det tror jeg, at jeg har med fra mine år i Forsvaret. En ballast som jeg nyder godt af i hele mit virke, og som er en uundværlig kompetence i dag.

Min kone siger, at jeg roder (med et smil), når et enkelt papir og telefonen bliver liggende på bordet, men jeg holder faktisk af struktur for det hjælper mig med mit overblik. Derfor begynder min arbejdsdag også med, at jeg bruger et par minutter på at skabe overblik over dagens opgaver. På den måde er jeg samtidig klar til de uventede opgaver og muligheder, der måtte opstå.

Service, kvalitet og nytænkning

Jeg er nok en smule påvirket af at have håndteret det, som nogle vil kalde high-end arrangementer – møder mellem mennesker hvor der er ekstra store krav til håndteringen, hvor dét at have øje for selv den mindste detalje er vigtig. Det har skærpet mine sanser, og jeg nyder godt af at kunne forudse kommende handlinger og dermed sikre kvalitet i arbejdet. Nytænkning for mig er et vigtigt element i det daglige for at sikre, at vi hele tiden opsamler ny viden om vores fag og sikrer forretningen. Nytænkning og feedback er to sammenhængende begreber i min bog.

Når du kigger andre steder på hjemmesiden, vil du se en lang række detaljer fra mit professionelle liv – mine kompetencer, virksomheder jeg har arbejdet for, og hvad jeg synes, der er vigtigt i mit arbejdsliv. Disse linjer derimod fokuserer på den personlige del af Kent.

Jeg er en 52 årig fit for fight mand, og jeg lever mit liv med min kone, to børn (19/23) og en hund. Fritiden bruger jeg på dét, der gør mig glad, lader mig op og gør mig klogere.

Et par gange om ugen løber jeg langs vandet for foden af Risskov. Løbeturen er en passion, jeg har haft i længere tid, og gennem mere end 10 år har jeg coachet løbere og hjulpet dem med at sætte mål og indsatser i system.

En anden passion, jeg har, er fodbold. Jeg følger en række danske hold fra Jyllandsserie til Superliga, og så har jeg en helt speciel plads i mit fodboldhjerte for Liverpool FC.

Vi flyttede til det inderste Aarhus for som familie at bruge byen, og vi nyder kulturen og oplevelserne i Latinerkvarteret, Aarhus Teater og på Aros Kunstmuseum alt sammen i gå-afstand fra vores hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.